Meltron AB

LEDANDE  INOM LED-BELYSNING 

INDUSTRI, DJURUPPFÖDNING & ANLÄGGNING

Industri, Väg & Trafik, Djurstallar 

Utveckling

Vi har verkat och varit engagerade i belysningsbranschen sedan 1980-talet och har över 20 års samlad erfarenhet av forskning och utveckling i LED.
 

Egna patent

Vi använder våra egenutvecklade linjära drivdon och vår egen linsoptik på våra armaturer. Teknik som ger stora fördelar med mycket god belysning.
 

Hållbar utveckling

Meltron växer och ligger i framkant vad gäller belysning i allmänhet och LED i synnerhet. Före sin tid. Framtidens företag. Med gröna förtecken!

 
Vid arbetsplatser inom industrin, platsarbeten, byggen och andra tuffa arbetsmiljlöer är överlägset ljus för ökad säkerhet och trivsel i  extrema  och krävande arbetsmiljöer viktigt, där driftsäker proffesionell belysning med hög prestanda en absolut nödvändighet. Väl belysta arbetsplatser har minde tillbud och olyckor än sämra upplysta arbetsområden. Forskning har även visat att god belysning under dagen höjer prestationsförmågan samtidigt som sjukskrivningarna minskar.

För djurstallar och djuruppfödning är det viktigt att både djur och människor lever och arbetar under bra förhållanden. Bra ljus kan vara avgörande för såväl trivsel som produktion. Meltrons djurstallsbelysning minskar melnatoinet hos djuren och höjer mjölkproduktionen med upp till 10 procent.
ledror

LED-armatur för tuffa arbetsmiljöer

Vår linjära LED-armatur-PLs är specifikt utformat för att klara av aggressiva miljöer där kemikalier, damm, smuts, vatten och frätande ämnen kräver specialbelysning. Lämplig för kliniska lokaler, sjukhus, forsknings- och känsliga miljöer .

Highbay

Mycket ljus från höga höjder

Highbay-armaturens ljus modifieras för optimal belysning vid olika takhöjder. Finns med påbyggnadsmoduler om 150W. För höglager, ridhus, fabriker, industrier, livsmedelsaffärer där det är högt till tak - Highbay Stealth HB.  

investera

Investera i framtidens nya belysning. LED-belysning.

Det största som hänt sedan glödlampan uppfanns av Edison var att den förbjöds. Följ med på den nya resan i det historiskt största paradigmskiftet för en enskild produkt. Från glödtråd till leddiod.
 

Läs mer om investering

Meltrons LED-belysning och armaturer

kvalitetsystem

Meltron har mer än 20 års erfarenhet inom forskning och utveckling.

Vi har utvecklat och applicerat tre avgörande teknikområden,
-Linsoptik
-Drivdonssystem
-Kylningsteknik

 

Läs mer om vår forskning

Nyheter
projekt

Projekt

Slutförda uppdrag, projekt & våra lösningar på kunders belysning-problem. Vi gör alla sorters projekt både för små och stora kunder i olika branscher.

Se mer

investering

Börsnytt

Följ aktiebolaget Meltrons aktie i realtid. Meltron AB är ett publikt bolag och listat på NGM Nordic mtf-börsen sedan juli 2016. Vi uppdaterar sidan löpande.

För investerare

Föredrag

Nyhetsblogg

Björn Naumburg berättar om Meltrons kärnvärden. Se även videos med Meltron AB:s VD-Ville Sistonen & dess medarbetare som berättar om belysningsämnen.
Till nyhetsblogg

Bli en medlem för nyhetsbrev

Nyheter och rabatterade priser till dig.

© Copyright 2020 MELTRON AB - All Rights Reserved